Grup de suport en l'empoderament de la codepèndencia


El dissabte 28 de març del 2015, us proposem una xerrada sobre què és i com gestionar els símptomes que comporta la codependència o dependència emocional (en la nostra exposició tractem aquests termes com a sinònims). Aquesta presentació forma part del programa que es proposa en la mateixa, dedicat a l'empoderament de la dependència emocional, donant pas si es desitja a la inclusió en un grup de suport anònim. El lloc de trobada serà la seu del GAG (Casal de Sant Andreu), que es troba en el carrer Sant Adrià nº20, de Barcelona. L'entrada és lliure i oberta a tots els públics.

La xerrada es divideix en tres parts:
  • Què és la dependència emocional, la seva etiologia i tractament.
  • Presentació del programa d'apoderament de la dependència emocional.
  • Espai obert per a preguntes.

El programa es durà a terme de manera interdisciplinària per professionals de diferents àrees, però enfocat primordialment des de la integració social i el desenvolupament de competències per incrementar l'autoestima i l'autonomia personal. Es tracta d'un projecte pilot que donaria començament aproximadament a principis d'abril i culminaria al juliol en unes jornades sobre la diversitat en les relacions afectives.

Aquesta activitat s'emmarca dins de les propostes de l'associació Encara en Acció. Per a més informació sobre el grup es pot visitar aquesta pàgina o enviar un correu electrònic a lobemir@gmail.com

Imatge de la xerrada sobre codependència a la seu del GAG (28/03/14)

Comentarios

Entradas populares de este blog

Grupos de apoyo en casos de codependencia o dependencia emocional

Terapia recomendada para personas altamente sensibles (PAS)

Retrato del perverso narcisista: El otro lado de la codependencia