Sobre el contracte de compromís

Avui us voldríem parlar sobre el contracte de compromís (el podeu ampliar si cliqueu a sobre la imatge) que signen totes les persones que participen en el nostre grup de suport en l'agenciament de persones amb símptomes de dependència emocional.

Quan tan per part dels tècnics com de la persona usuària s'acorda la participació de la mateixa en el nostre programa, un dels requisits es signar aquest document que estableix les bases de la relació entre el grup i el servei.

A part de per raons obvies d'organització, com ara saber del cert el nombre de participants amb que comptem per a que la persona professional pugui preparar la sessió i nosaltres cercar l'espai més adequat, hi ha una altra raó fins i tot més determinant.

El contracte que signem és un compromís amb nosaltres mateixes. Per tant, si no acudim a la cita sense avisar és com si ens haguéssim deixat plantades. De fet, la participació en el grup no té altra finalitat que la de reconciliar-se amb una mateixa. Llavors, aquests detalls són molt importants, no tan sols per a la mateixa persona sinó per fonamentar la confiança en el grup.

La validesa d'aquest contracte són els tres mesos de durada de cada promoció.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Retrato del perverso narcisista: El otro lado de la codependencia

Solo por hoy: Una herramienta de recuperación

Grupos de apoyo en casos de codependencia o dependencia emocional