10 abr. 2018

La revolución afectiva: De la Dependencia Emocional al Agenciamiento Afectivo

El 23 d'abril, dia de Sant Jordi, us convidem a les 18:00 a la presentació del llibre La revolución afectiva: De la Dependencia Emocional al Agenciamiento Afectivo. Aquesta obra estableix els fonaments del treball que realitzem a GAEDE, intervenint en casos de codependència, autofòbia i relacions desiguals, però també realitzant una important tasca de prevenció i educació emocional.

L'activitat comptarà amb una introducció dinàmica a les diverses parts del llibre presentades per mitjà de petits fragments de pel·lícules que ens portin a debatre sobre la manera en que establim vincles afectius.

Quan repetidament caiem en relacions desiguals identifiquem patrons de conte-personalitat que esdevenen estratègies compensatòries per tal d'evitar el dolor de no sentir-nos vàlides per nosaltres mateixes.

Donem la benvinguda a aquest manual d'agenciament afectiu que condensa l'experiència dels darrers sis anys treballant en grups d'agenciament afectiu i resolent casos particulars en sessions individuals.

Us convidem en acabar a compartir les vostres experiències a l'espai relacional.

Presentació del llibre: La revolución afectiva: De la Dependencia Emocional al Agenciamiento Afectivo

Lloc: Aula 12 de l'Ateneu L'Harmonia (C/ de Sant Adrià, 20. Barcelona). 
Hora: Dilluns, 23 d'abril del 2018, a les 18:00
 
Preu: Entrada lliure (*) 
A càrrec de: Sergi Ferré i Laura Cuervo

*) T'agrairíem que ens confirmessis la teva assistència escrivint a gaede@gaede.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario