Cinefòrum sobre dependència emocional: La voz humana

Divendres, 21 d'abril del 2017, a l'Ateneu L'Harmonia
L'associació GAEDE us proposem un enregistrament per debatre sobre dependència emocional, addicció a les relacions, intolerància a la solitud, persones altament sensibles, amor romàntic, i més.

"La voz humana" és un monòleg escrit pel poeta francès Jean Cocteau que no deixarà indiferent a ningú. Veurem aquesta obra amb la meravellosa interpretació que Amparo Rivelles va fer l'any 1986. Us recomanem ser puntuals per tal de no perdre-vos la introducció inicial.


CAST

La asociación GAEDE os proponemos esta grabación para debatir sobre dependencia emocional, adicción a las relaciones, intolerancia a la soledad, personas altamente sensibles, amor romántico, y más.

"La voz humana" es un monólogo escrito por el poeta francés Jean Cocteau que no dejará indiferente a nadie. Veremos esta obra con la maravillosa interpretación que Amparo Rivelles hizo en 1986.

Os recomendamos ser puntuales para no perderos la introducción inicial. Para más información, os dirigimos al evento en facebook o a nuestra web www.gaede.catActivitat: Cinefòrum sobre dependència emocional
Lloc: Sala de reunions de l'Ateneu L'Harmonia.
Horari: Divendres, 21 d'abril, de 18:30 a 20:30
Organitza: GAEDE, escola d'educació afectiva
Dinamitzador: Sergi Ferré
Preu: Gratuït

Comentarios

Entradas populares de este blog

Solo por hoy: Una herramienta de recuperación

Grupos de apoyo en casos de codependencia o dependencia emocional

Cuestionario del niño herido: ¿Quién soy?