Pròxims Grups d'Agenciament Afectiu a Barcelona

Bona tarda, company/a.

Disculpa per la demora en la resposta, però fins ahir no vam tenir la reunió amb l'associació per decidir sobre les dates del pròxim grup.

El darrer grup d'agenciament afectiu va finalitzar fa poc i la propera convocatòria la farem a finals d'estiu, per començar el pròxim 16 de setembre. Abans realitzarem presentacions per a totes les persones interessades.

Si mentrestant desitges tenir un acostament previ, i ens ho demanes, et podem citar en el nostre horari d'atenció per conèixer-nos personalment. El que farem serà posar en comú les teves necessitats d'una banda i el que oferim en GAEDE per l'altra, resolent els teus dubtes i valorant conjuntament si som el servei més adequat per a tu.

És possible que mentrestant també fem activitats obertes com la de la setmana passada, potser en fem una el pròxim 10 de juny. En aquest cas ja t'ho confirmaria i seria molt interessant que poguessis venir. Ara que hem rebut una subvenció de l'Ajuntament, estem encetant un procés participatiu per tal que les persones interessades puguin opinar, a partir de la seva experiència i necessitats, sobre quin és exactament el servei que necessiten i on destinar aquests diners.

El que sí que continuem programant durant aquest temps són les sessions individuals.

Les sessions individuals estan especialitzades en dependència emocional, amb una metodologia fruit d'anys d'experiència resolent casos de relacions destructives o narcisistes, necessitat afectiva, addicció a l'amor, aïllament afectiu, persones altament sensibles, etc. Pots sol·licitar una visita a través del correu gaede@gaede.cat explicant breument el teu cas.

Segons la teva situació pots decidir acollir-te a un format o un altre, encara que nosaltres aconsellem treballar paral·lelament en els dos. En casos d'angoixa o depressió, cal començar amb sessions individuals.

Per a qualsevol altre dubte o aclariment, estem en contacte.

Gràcies.

Sergi
--
Associació GAEDE
gaede.cat / facebook

Comentarios

Entradas populares de este blog

Solo por hoy: Una herramienta de recuperación

Retrato del perverso narcisista: El otro lado de la codependencia

Grupos de apoyo en casos de codependencia o dependencia emocional