Les persones narcisistes existeixen

Sessió oberta a Barcelona el 13 de desembre a les 18:45
Abordem el tema de les persones narcisistes, amb trastorn narcisista de la personalitat, o com altres anomenen el pervers narcisista, i qualsevol altre símptoma desencadenant de les anomenades relacions tòxiques, amb un taller obert a Barcelona.

Persones que, degut a una greu dificultat per establir relacions d'igual a igual, ens fascinen alhora que ens atrapen en una teranyina en la que quan més lluitem per la relació demostrant el nostre afecte, més atrapades quedem.

Degut a la elevada incidència d'aquests casos detectats tant a les sessions individuals com a les sessions de grup de GAEDE, ha quedat latent la necessitat de realitzar una activitat oberta, en la que explicar com ens quedem enganxades en aquestes dinàmiques, i sobretot, informar de les eines i recursos per sortir-ne.

Cal puntualitzar que es tracta de relacions molt patològiques que generen un gran sofriment en forma de ràbia, impotència o sentiment de culpabilitat. Però el més greu és que l'autoestima de la persona que ha participat d'aquest joc pervers, queda devastada. Per tant, és molt recomanable comptar amb acompanyament professional.

GAEDE és el grup de desenvolupament psicosocial en l'atenció de la dependència emocional i a persones altament sensibles (PAS). El nostre programa sorgeix de la necessitat d'atendre casos en els quals tant estar com no estar en relació comporta un sofriment inusual. Per a això proposem sessions individuals especialitzades, així com un grup d'agenciament afectiu amb en el qual treballar els vincles que establim, no solament amb altres persones, sinó també amb la vida i amb nosaltres mateixes. Si desitges més informació, pots acudir a una sessió informativa.

El dimecres, 13 de desembre del 2017, esteu convidades a una sessió oberta en el nostre espai habitual a l'Ateneu L'Harmonia. Si desitges participar, ho has de comunicar amb la deguda antelació per tal de reservar l'espai. Es prega puntualitat ja que tancarem les portes passats uns minuts de cortesia.


Activitat: Les persones narcisistes existeixen

Lloc: Aula 21 del Ateneu L'Harmonia (C/ de Sant Adrià, 20. Barcelona). 
Horari: Dimecres, 13 de desembre, de 18:45 a 20:00
Preu: Entrada lliure (*) 
Ponent: Sergi Ferré. Terapeuta + Info.

*) És necessari confirmar amb antelació la teva assistència escrivint a gaede@gaede.cat


Comentarios

  1. Hola,

    Esta charla parecía muy interesante. ¿Se podría repetir o colgar más información sobre el tama? Sobre por ejemplo por qué la "víctima" se cuestiona si será ella la narcisista; si el narcisista sabe lo que hace; por qué lo hace; por qué deja una huella tan profunda y difícil de digerir; cómo establecer límites mentales para dejar de justificarlo desde tu óptica empática; etc.
    Gracias

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias por tu interés. Por ahora no hay programada una charla similar, pero el narcisismo es un tema que nos atañe en la práctica terapéutica.

      Afirmas que "deja una huella tan profunda y difícil de digerir". O sea, la dificultad del tema reside en que convoca a la profundidad (ideas estructurales en la persona) y a la digestión (transformación, asimilación, alquimia) difícil (pausada). Es la definición de un proceso terapéutico. El tema no es tanto si deja o no deja huella (herida), sino qué hacemos con ella (mirar hacia otro lado, o encararla).

      Si quieres más información sobre la terapia especializada, consulta la pestaña correspondiente en el menú principal.

      Gracias

      Eliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Retrato del perverso narcisista: El otro lado de la codependencia

Solo por hoy: Una herramienta de recuperación

Grupos de apoyo en casos de codependencia o dependencia emocional