Les persones narcisistes existeixen

Sessió oberta a Barcelona el 13 de desembre a les 18:45
Abordem el tema de les persones narcisistes, amb trastorn narcisista de la personalitat, o com altres anomenen el pervers narcisista, i qualsevol altre símptoma desencadenant de les anomenades relacions tòxiques, amb un taller obert a Barcelona.

Persones que, degut a una greu dificultat per establir relacions d'igual a igual, ens fascinen alhora que ens atrapen en una teranyina en la que quan més lluitem per la relació demostrant el nostre afecte, més atrapades quedem.

Degut a la elevada incidència d'aquests casos detectats tant a les sessions individuals com a les sessions de grup de GAEDE, ha quedat latent la necessitat de realitzar una activitat oberta, en la que explicar com ens quedem enganxades en aquestes dinàmiques, i sobretot, informar de les eines i recursos per sortir-ne.

Cal puntualitzar que es tracta de relacions molt patològiques que generen un gran sofriment en forma de ràbia, impotència o sentiment de culpabilitat. Però el més greu és que l'autoestima de la persona que ha participat d'aquest joc pervers, queda devastada. Per tant, és molt recomanable comptar amb acompanyament professional.

GAEDE és el grup de desenvolupament psicosocial en l'atenció de la dependència emocional i a persones altament sensibles (PAS). El nostre programa sorgeix de la necessitat d'atendre casos en els quals tant estar com no estar en relació comporta un sofriment inusual. Per a això proposem sessions individuals especialitzades, així com un grup d'agenciament afectiu amb en el qual treballar els vincles que establim, no solament amb altres persones, sinó també amb la vida i amb nosaltres mateixes. Si desitges més informació, pots acudir a una sessió informativa.

El dimecres, 13 de desembre del 2017, esteu convidades a una sessió oberta en el nostre espai habitual a l'Ateneu L'Harmonia. Si desitges participar, ho has de comunicar amb la deguda antelació per tal de reservar l'espai. Es prega puntualitat ja que tancarem les portes passats uns minuts de cortesia.


Activitat: Les persones narcisistes existeixen

Lloc: Aula 21 del Ateneu L'Harmonia (C/ de Sant Adrià, 20. Barcelona). 
Horari: Dimecres, 13 de desembre, de 18:45 a 20:00
Preu: Entrada lliure (*) 
Ponent: Sergi Ferré. Terapeuta + Info.

*) És necessari confirmar amb antelació la teva assistència escrivint a gaede@gaede.cat


Comentarios

Entradas populares de este blog

Grupos de apoyo en casos de codependencia o dependencia emocional

Retrato del perverso narcisista: El otro lado de la codependencia

Solo por hoy: Una herramienta de recuperación