Presentació del Grup d'Agenciament Afectiu (6ª convocatòria)

Sofreixes emocionalment a causa de la teva alta sensibilitat?

T'enganxes fàcilment a relacions que no et generen estabilitat?


T'identifiques amb els símptomes de la dependència emocional?


Desitges millorar la qualitat i la diversitat de les teves relacions afectives?


T'has proposat viure des de l'afirmació de tu mateixa, la llibertat, el respecte i la cura personal?Des de l'associació GAEDE et proposem participar en el nostre proper grup d'agenciament afectiu, obert a totes les persones que desitgin millorar la qualitat de les seves relacions i especialment dedicat a aquelles que reprodueixin dinàmiques de dependència emocional. Pots fer el test seguint aquest enllaç.

GAEDE és el grup de desenvolupament psicosocial en l'atenció de la dependència emocional i a persones altament sensibles (PAS). El nostre programa sorgeix de la necessitat d'atendre casos en els quals tant estar com no estar en relació comporta un sofriment inusual. Per a això proposem sessions individuals especialitzades, així com un grup d'agenciament afectiu amb en el qual treballar els vincles que establim, no solament amb altres persones, sinó també amb la vida i amb nosaltres mateixes. Si desitges participar, trobaràs tota la informació sobre els objectius i funcionament del grup seguint aquest enllaç.

Aquest és el sisè grup que programem i encara que la metodologia es manté, cada grup pertany als seus participants, la qual cosa fa que cada proposta sigui única i irrepetible.

Per accedir, és necessari assistir a una sessió informativa prèvia. Aquests trobades és realitzen abans de cada sessió de grup. D'aquesta manera, si posteriorment decideixes participar, pots fer-ho.

Es prega puntualitat. Gràcies.


Activitat: Sessió informativa prèvia

Lloc: Taller doble 14-15 del Ateneu L'Harmonia (C/ de Sant Adrià, 20. Barcelona). 
Horari: Divendres, de 15:45 a 16:45
Preu: Entrada lliure (*) 
Ponent: Sergi Ferré. Terapeuta + Info.

*) És necessari confirmar amb antelació la teva assistència escrivint a gaede@gaede.cat


Comentarios

Entradas populares de este blog

Grupos de apoyo en casos de codependencia o dependencia emocional

Terapia recomendada para personas altamente sensibles (PAS)

Retrato del perverso narcisista: El otro lado de la codependencia